Ons productengamma, geschikt voor de farmaceutisch- en cosmetica industrie, omvat als eerste een volledig pakket aan oplossingen voor de inspectie van uw producten.

Een bijzonder uitgebreid pakket aan metaaldetectoren, omvattende transportbandsystemen voor metaaldetectie op verpakte producten, met of zonder uitstootsysteem, doorvalmetaaldetectoren voor pastilles, pillen, specifiek voor de farmaceutische industrie, metaaldetectoren voor ampullen en flessen, alles is leverbaar. Met CASSEL metaaldetectie bieden we u het meest complete gamma aan metaaldetectie op de markt. Eveneens doen we controles en kalibraties op ‘vreemde’ merken, zodat u niet jaarlijks meerdere bedrijven hoeft te laten langskomen.

Aanvullend op onze metaaldetectoren hebben we een bijzonder breed gamma aan CASSEL X-ray inspectieapparaten. Onze röntgeninspectieapparatuur gaat van een zeer compacte 1 m machine voor kleinere, verpakte producten naar grotere transportbandmachines, evenals X-ray systemen voor flessen en potten, als voor pasta’s en zelfs GIG (glas in glas machines), met meerder röntgenbronnen. Ook hier biedt CASSEL u het ruimste gamma aan machines van de ganse markt.

Om het gamma aan productinspectie te completeren hebben we ook nog een ruime range aan controleweegschalen. Ook hier bieden we controlewegers aan van klein tot groot, van traaglopend tot snellopend, van zeer kleine gewichten tot dozen van 25 of 50 kg. Er is een controleweger in ons gamma voor elke industrie en voor nagenoeg elke toepassing.

Eveneens is een zeer ruim gamma aan statische weging leverbaar, variërend van eenvoudige loadcells met of zonder inbouwmodules, over een zeer breed pakket aan vloer- en tafelweegschalen tot complete silo-weegoplossingen. Onze statische weegoplossingen zijn leverbaar tot vele honderden tonnen capaciteit.

Aanvullend op onze statische weegoplossing is onze kalibratie en ijkservice. We kalibreren en/of ijken uw volledige park aan weegschalen, weegplateaus en siloweging, ongeacht het merk. We voorzien eigen ijkgewichten of gebruiken jullie voorziene ijkgewichten.

Vocht-, proteïne, vetmeting is een aanvullend meetmedium dat heel vaak toegepast wordt in de farmaceutische en cosmetische industrie. Het meten van vocht en aanverwante parameters kunnen wij doen door on-line meting via NIR-meting. Dit kan aanvullend zijn op uw labo-metingen, maar biedt als belangrijkste voordeel dat het een directe meting is, waardoor uw kwaliteitsproces beter gemonitord wordt en snellere acties mogelijk maakt. Onze MoistTech NIR on-line vocht, proteïne, en vetmeting is een top of the art oplossing contactloze NIR-meting en is in quasi alle omstandigheden een uitstekend meetmedium teneinde een goede vochtmeting te bekomen.

Verwante producten
De groep

Weighing & Inspection

Brielstraat 112
9990 Maldegem, België

Nikkelstraat 45
4823 AE Breda, Nederland

T : +32 50 71 09 20
E : info@weighingandinspection.eu

BTW BE0479645994

Volg ons op Linkedin: