Na onze deelnames aan de Solids beurs in Parma en Exponor in Chili, kijken we ernaar uit om dit najaar opnieuw deel te nemen aan internationale beurzen. Begin oktober zullen we dan ook aanwezig zijn op de SIM-beurs in Dijon (#J11BIS)!

Als leverancier in de minerale industrie, kijken we ernaar uit om onze innovaties en technologische oplossingen te presenteren op dit toonaangevende platform en in gesprek te gaan met toonaangevende bedrijven uit Frankrijk!

📅 Datum: 2-3-4 oktober

📍 Locatie: Dijon, Palais des Congrès et Expositions

Klik hier voor meer info!

#SIMDijon #beurzen #Dynascales

De groep

Weighing & Inspection

Brielstraat 112
9990 Maldegem, België

Nikkelstraat 45
4823 AE Breda, Nederland

T : +32 50 71 09 20
E : info@weighingandinspection.eu

BTW BE0479645994

Volg ons op Linkedin: