Onze technische experts stonden onlangs voor een uitdaging bij één van onze klanten, waar de big bag weger niet meer naar behoren werkte. Met de juiste aanpak slaagden we erin om niet alleen het probleem op te lossen, maar ook een upgrade te bieden die de efficiëntie bij onze klant verhoogde.
In plaats van de traditionele statische weging met een basisweegschaal, introduceerden we drie hoogwaardige loadcells en onze geavanceerde WI301 integrator. De resultaten waren veelbelovend: een betrouwbare weegoplossing die aan de verwachtingen van onze klant voldeed en hun processen aanzienlijk verbeterde.
Ontdekt u ook graag de voordelen van onze geavanceerde integrators? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek:
T: +32 50 71 09 20 – E: info@weighingandinspection.eu.
#Weegtechnologie #Innovatie

De groep

Weighing & Inspection

Brielstraat 112
9990 Maldegem, België

Nikkelstraat 45
4823 AE Breda, Nederland

T : +32 50 71 09 20
E : info@weighingandinspection.eu

BTW BE0479645994

Volg ons op Linkedin: