Innovatie in voedingsindustrie bij een Gents visbedrijf, waar precisie en snelheid samenkomen! 🐟

De combinatie van Teltek C80 controleweging en Cassel METAL SHARK metaaldetectie optimaliseerde inspectie en gewichtscontrole bij één van onze klanten uit de voedingsindustrie in de Gentse regio. Teltek C80 bood de klant een dynamische gewichtscontrole met een flexibele metaaldetectorintegratie. Cassel METAL SHARK detecteerde met behulp van 3D-detectietechnologie geheel nauwkeurig en betrouwbaar de kleinste verontreinigingen. Waarom kozen we voor CASSEL? Dit merk zorgt voor een betrouwbare metaaldetectie en voor bescherming tegen schade en productiestilstand. Efficiëntie en voedselveiligheid werden zo gecombineerd: Teltek C80 controleerde 10 producten tegelijk op metaal en gewicht met een snelheid van 100 stuks per minuut!
💡 Meer informatie? https://www.weighingandinspection.eu/productinspectie/
#proud #Inspectie #Voedselveiligheid

De groep

Weighing & Inspection

Brielstraat 112
9990 Maldegem, België

Nikkelstraat 45
4823 AE Breda, Nederland

T : +32 50 71 09 20
E : info@weighingandinspection.eu

BTW BE0479645994

Volg ons op Linkedin: