Eén van onze Weighing & Inspection klanten is een sterk groeiende en erkende speler in de recyclagesector. Ze maken van huishoudelijke PMD groene oplossingen zoals pvc-stoelen, banken, afrastering, etc.

Ze wensten recent de actuele flow van hun proces te weten komen. Hun product zeer licht om te kunnen wegen, waardoor een vrij groot volume moest gegenereerd worden.

Weighing & Inspection installeerde er met succes een doorstroomweger die heel nauwkeurig het versnipperde product weegt. Door discontinu te gaan wegen, bleven ze een continu proces hebben en diende de stroom niet onderbroken te worden.

Het leverde hen een mooie efficiëntiewinst op!

De groep

Weighing & Inspection

Brielstraat 112
9990 Maldegem, België

Nikkelstraat 45
4823 AE Breda, Nederland

T : +32 50 71 09 20
E : info@weighingandinspection.eu

BTW BE0479645994

Volg ons op Linkedin: